Ad Code

Responsive Advertisement

Ireland vs Netherlands ICC Men's T20 World Cup 2021: news in dutch language

ICC Heren T20 World Cup 2021: Ierland of Nederland nieuws in het nederlands


Er is weinig te kiezen tussen de twee teams die zullen strijden in wedstrijd nummer 3 van ronde 1 van ICC Men's T20 World Cup 2021.


IRE vs NED: wie wint de wedstrijd van vandaag

Wedstrijddetails

Datum: 18 oktober 2021

Tijd: 15:30 IST

Locatie: Sheikh Zayed Stadium, Abu Dhabi                                                             (Picture Credit: Twitter)

Preview: Nadat de Men's T20 World Cup zondag van start is gegaan in Oman, verschuift de actie op maandag naar Abu Dhabi. Ierland en Nederland zullen het tegen elkaar opnemen in een Groep A-clash in de middagwedstrijd in wat naar verwachting een spannende affaire zal worden. Hoewel beide teams spelers hebben die ze op hun dag wedstrijden kunnen winnen, zijn ze niet nieuw op het wereldtoneel en hebben ze regelmatig deelgenomen aan wereldevenementen. Met ervaring en talent aan beide kanten van de balans, is hier een poging om te begrijpen welk team de overhand kan hebben om naar deze wedstrijd te gaan op basis van de volgende factoren:


1. IRE vs NED

Het algemene onderlinge record suggereert duidelijk dat het Nederland is dat een superieure run heeft genoten in deze rivaliteit. Hoewel Nederland een algemeen 7-4 voordeel geniet, wat betreft de wedstrijden in de World T20 Cup, is het wederom Nederland dat overwinningen heeft geproefd bij beide keren dat de teams elkaar ontmoetten.


In de VAE-omstandigheden heeft de Ierse kant echter een beter record door er 2 te winnen in vergelijking met de 1 van Nederland in de totale 3 wedstrijden.

2. Recent formulier


Ierland zal aan deze wedstrijd deelnemen na overwinningen in zowel de warming-up als tegen Papoea-Nieuw-Guinea en Bangladesh. Ondertussen heeft Nederland tot nu toe een bitterzoet begin gehad, nadat het in hun eerste warming-upwedstrijd een nederlaag had geleden tegen Schotland, maar in de tweede een nipte overwinning op Oman boekte.


Voorafgaand hieraan had Ierland een pittige show neergezet tegen de VAE, de ODI-serie gelijkgesteld met Zimbabwe en tegelijkertijd de T20I-serie gewonnen. Voor Nederland zou er ook een psychologisch voordeel zijn na het verslaan van dezelfde kant in de ODI-serie tussen de twee teams in juni van dit jaar. Hoewel ze sindsdien niet al te veel wedstrijden hebben gespeeld, hebben de opwarmingswedstrijden hen misschien perfect voorbereid op het grote evenement.


3. ICC-ranglijst


Terwijl Ierland op de 12e plaats staat in de ICC-ranglijst voor teams in T20I's met 190 beoordelingspunten, staat Nederland op de 17e plaats met 175 punten.


De ranglijst is een indicatie van de recente vormen van de teams. Bovendien is het in dit formaat vaak de hoogste orde die het verloop van de wedstrijd bepaalt, en dat is waar Ierland een voorsprong lijkt te hebben. Mensen als Paul Stirling, Kevin O'Brien en Andy Balbirnie zullen niet alleen ergens in de topvolgorde slaan, maar ook genoeg wedstrijden onder hun riem hebben om de zenuwen van het spel te kennen.


Aan de andere kant rekent Nederland op hun ervaring en hebben spelers als Pieter Seelaar, Ryan ten Deoschete in hun gelederen die in hun carrière verschillende grote toernooien hebben gespeeld, maar tegen een opkomend en opkomend Iers team dat ze misschien moeite hebben om hun achterstand in te halen.


De wedstrijd kan alle kanten op, maar in het begin lijkt Ierland iets voor te liggen.

Post a Comment

0 Comments

Ad Code

Responsive Advertisement